Usuari anònim
Connectar
17/05/2024 11:10:16 Ajuntament de Paterna :: Inici:: Administració Electrònica :: Informació de procediment

Ajuntament de Paterna



Transmissió d'autorització concedida per a la venda en el mercat ambulant dels dimarts



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Procediment TRANSMISSIÓ D'AUTORITZACIÓ CONCEDIDA PER A LA VENDA EN EL MERCAT AMBULANT DELS DIMARTS
Referència TRANSMISSIÓ D'AUTORITZACIÓ CONCEDIDA PER A LA VENDA EN EL MERCAT AMBULANT DELS DIMARTS
Versió 1.0
Data última actualització 31/10/2016
Descripció del procediment Dins del seu període de vigència, l'autorització per a exercir la venda en el mercat ambulant dels dimarts podrà ser transmesa pel seu titular, prèvia comunicació a l'Ajuntament, i sempre que l'adquirent complisca tots els requisits relacionats en l'article 10 de l'Ordenança de venda no sedentària.
La transmissió únicament podrà facultar per a la venda de la mateixa classe d'articles que venia comercialitzant-se pel titular cedent, i la seua vigència es limitarà al període restant en l'autorització que es tramite.
Forma d'inici A instàncies de part
Subjecte Titular cedent i nou adquirent.
Termini de presentació No n'hi ha
Lloc de presentació a) Seu Electrònica.
b) Servici d' Informació i Atenció al Ciutadania (SIAC).
c) Qualsevlol altra de les seus que es regulen a l'article 16 de la Llei 39/2015 de 1 d'ocubre de Procediment Administratiu Comú (oficines de correus, PROP, entitats adherides a: finestreta única, ORVE y SIR).

Estan obligats a relacionar-se a través de la Seu Electrònica per a la realització de qualsevol tràmit, almenys:
a) Persones jurídiques
b) Qui exercisca col·legiació obligatòria.
c)Qualsevol altre subjecte dels regulats en l'art. 14 de la Llei 39/2015, d'1 d' octubre, de Procedimient Administratiu Comú (entitats sense personalitat jurídica, empleats/des de les administracions públiques i altres que puguen establir-se).

Tributs Servei gratuït
Òrgan Gestor PROMOCIÓ ECONÒMICA-COMERÇ
Òrgan que resol Alcaldia
Termini màxim de resolució i notificació 3 mesos, segons art. 21 Llei 39/2015.
Efectes del silenci administratiu Desestimatori (Art 24 L 39/2015)
Recursos possibles Recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que els haguera dictats previ al recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.
Fin de la vía administrativa Sí.
Tramitació electrònica AVÍS: Quan realitze la tramitació telemàticament és important que revise habitualment la carpeta spam/no desitjat del seu correu electrònic. És possible que les notificacions s'allotgen en aqueixa carpeta.
Tramitació electrònica Pot presentar una sol·licitud a través del registre electrònic de l'Ajuntament de Paterna prement el següent enllaç

Documentació a aportar
Tipus Presentació
Escrito por registro de entrada: El titular cedente de la autorización deberá presentar un escrito por registro de entrada del Ayuntamiento, comunicando la transmisión e indicando los datos personales tanto del antiguo titular como del nuevo, con indicación de los motivos y la fecha en que será efectiva la transmisión. Obligatori Ambdós
Instancia: Solicitud de Transmisión de autorización concedida para la venta en el mercado ambulante de los martes Obligatori Ambdós
Declaración responsable: A la comunicación se acompañará una declaración responsable del adquirente que ampare el cumplimiento de los requisitos a que se refiere el artículo 10 de la Ordenanza reguladora de la venta no sedentaria. Obligatori Ambdós

Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentació Ambdós Ambdós Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
Normativa
Ley Orgánica 4/2001, de 12 de noviembre, reguladora del Derecho de Petición LO 4/2001 Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició.
Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, LO 3/2018 Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Pública L 39/2015 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Ley 7/1985, de 2 de abril, reguladora de las Bases del Régimen Loca L 7/1985 Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.
Ordenanzas Ordenanzas Municipales.
Ver Ordenanzas
Otra Aquella otra normativa que resulte de aplicación al supuesto.

Tramitació presencial
Descarregar
Tramitació telemàtica
Tramitar