Usuari anònim
Connectar
17/05/2024 11:05:57 Ajuntament de Paterna :: Inici:: Assistent de procediments :: Informació de procediment

Ajuntament de Paterna



Autorització ús i disparament de productes pirotècnics de entre 10 KG i 50 KG



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònica

Nivell de Modernització 3. Iniciació electrònica

Informació
Descripció Autorització ús i disparament de productes pirotècnics d'entre 10 KG i 50 KG
Codi SIA
Descripció del procediment L'objecte del procediment és sol?licitar una ocupació de la via pública per realitzar espectacles pirotècnics superiors a 10 kg i inferior a 50 Kg
Requisits:Haurà d'ajustar-se a les condicions quant a l'ús de la via pública i quant a la realització d'espectacles pirotècnics que s'indique en la concessió d'autorització emesa per l'Ajuntament.
Els espectacles amb artificis pirotècnics realitzats per experts que el seu NEC siga superior a 10 quilograms i inferior o igual a 100 quilograms només podran efectuar-se prèvia notificació a la Delegació del Govern per part de l'entitat organitzadora de l'espectacle, amb una antelació mínima de 10 dies. L'administració podrà denegar de manera expressa l'espectacle si no es compleixen els requisits establits en aquesta ITC per a cada tipus d'espectacle
Forma d'inici Per la entitat interessada
Documentació Documentació a presentar

    a) Sol?licitud d'autorització a l'Ajuntament (aquest model AP 02) acompanyat de:
      a.1) Còpia de notificació a Delegació del Govern.

    b1) Croquis d'identificació i localització del lloc de disparament.
    b2) Autorització del propietari (llevat que el titular siga l'Ajuntament de Paterna).
    e) Certificat de companyia asseguradora o entitat financera, de la contractació d'una assegurança de responsabilitat civil per part de l'empresa d'experts, que cobrisca la realització de l'espectacle sol?licitat, per un capital mínim de 754.760.-?.
    f) Identificació de l'empresa d'experts, amb les següents dades:
      f1) Còpia de l'autorització del taller o depòsit.
      f2) Justificació que la capacitat d'emmagatzematge del taller de muntatge és superior a la que es dispararà en l'espectacle.
      f3) Relació d'artificis pirotècnics a disparar, detallant tipus, número, NEC per article, tant per a artificis amb marcatge CE, com els de fabricació pròpia sense marcatge CE, i el total del conjunt.
      f4) Temps previst per al disparament de cada secció o conjunt homogeni.
      f6) Identificació dels experts i aprenents que intervindran en l'espectacle, així com els seus possibles suplents, amb còpia dels carnets o certificats d'aptitud corresponents, així com la identificació de la persona designada com a encarregat durant el desenvolupament d'aquell, o el seu possible suplent.
      f9) Declaració responsable per part de l'empresari titular de l'empresa d'experts de complir els requisits establits en la Llei 31/1995, de 8 de novembre, de Prevenció de Riscos Laborals, i la seua normativa de desenvolupament, per a l'activitat pròpia del disparament i en particular per a l'espectacle previst.

    g) Distàncies de seguretat acompanyades d'un pla de l'emplaçament en el qual es refereixen aqueixes distàncies
Lloc de presentació a) Seu Electrònica.
b) Servici d' Informació i Atenció al Ciutadania (SIAC).
c) Qualsevlol altra de les seus que es regulen a l'article 16 de la Llei 39/2015 de 1 d'ocubre de Procediment Administratiu Comú (oficines de correus, PROP, entitats adherides a: finestreta única, ORVE y SIR).

Estan obligats a relacionar-se a través de la Seu Electrònica per a la realització de qualsevol tràmit, almenys:
a) Persones jurídiques
b) Qui exercisca col·legiació obligatòria.
c)Qualsevol altre subjecte dels regulats en l'art. 14 de la Llei 39/2015, d'1 d' octubre, de Procedimient Administratiu Comú (entitats sense personalitat jurídica, empleats/des de les administracions públiques i altres que puguen establir-se).

Fin de la vía administrativa Si.

Documentació a aportar
Tipus Presentació
Instància: Solicitud Obligatori Telemàtica
Copia de notificación a Delegación del Gobierno.: . Obligatori Ambdós
Croquis lugar disparo: Croquis de identificación y localización del lugar de disparo. Obligatori Ambdós
Autorización del propietario (salvo que el titular sea el Ayuntamiento de Paterna).: . Opcional Ambdós
Contratación de un seguro de responsabilidad civil por parte de la empresa de expertos: Certificado de compañía aseguradora o entidad financiera, de la contratación de un seguro de responsabilidad civil por parte de la empresa de expertos, que cubra la realización del espectáculo solicitado, por un capital mínimo de 754.760.-¤. Obligatori Ambdós
Identificación de la empresa de expertos: Con la siguiente información:
f1) Copia de la autorización del taller o depósito.
f2) Justificación de que la capacidad de almacenamiento del taller de montaje es superior a la que se va a disparar en el espectáculo.
f3) Relación de artificios pirotécnicos a disparar, detallando tipo, número, NEC por artículo, tanto para artificios con marcado CE, como los de fabricación propia sin marcado CE, y el total del conjunto.
f4) Tiempo previsto para el disparo de cada sección o conjunto homogéneo.
f6) Identificación de los expertos y aprendices que intervendrán en el espectáculo, así como sus posibles suplentes, con copia de los carnés o certificados de aptitud correspondientes, así como la identificación de la persona designada como encargado durante el desarrollo de aquél, o su posible suplente.
f9) Declaración responsable por parte del empresario titular de la empresa de expertos de cumplir los requisitos establecidos en la Ley 31/1995, de 8 de noviembre, de Prevención de Riesgos Laborales, y su normativa de desarrollo, para la actividad propia del disparo y en particular para el espectáculo previsto.
Obligatori Ambdós
Plano del emplazamiento en el que se refieren esas distancias: Distancias de seguridad acompañadas de un plano del emplazamiento en el que se refieren esas distancias Obligatori Ambdós

Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentació Ambdós Ambdós Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
Normativa
Ley Orgánica 4/2001, de 12 de noviembre, reguladora del Derecho de Petición LO 4/2001 Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició.
Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, LO 3/2018 Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
ITC 8 del Reglamento de Art. Pirotécnicos y cartuchería, Real Decreto 989/2015, de 30 de octubre Instrucción técnica complementaria número 8 del Reglamento de artículos pirotécnicos y cartuchería, R.D 989/2015, de 30 de octubre
Vore fitxer...
Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Pública L 39/2015 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Ley 7/1985, de 2 de abril, reguladora de las Bases del Régimen Loca L 7/1985 Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.
Ordenanzas Ordenanzas Municipales.
Ver Ordenanzas
Otra Aquella otra normativa que resulte de aplicación al supuesto.

Fitxers annexos
Certificado seguro
Tramitació telemàtica
Tramitar