Usuari anònim
Connectar
17/05/2024 10:35:40 Ajuntament de Paterna :: Inici:: Les meues notificacions:: Tramitació :: Informació de procediment

Ajuntament de Paterna



Solicitud tasa ambiental



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònica

Nivell de Modernització 3. Iniciació electrònica

Informació
Descripció Solicitud liquidación tasa ambiental
Descripció del procediment Solicitud de la autoliquidación de la tasa, que será emitida por el servicio municipal correspondiente, con indicación de:

- Referencia catastral del local en el que se pretenda instalar la actividad.

- Superficie construida del local en que se instala la actividad.

Cuando se trate un solo local compartido para el ejercicio de más de una actividad con distintos titulares, se deberá indicar el total de la superficie del local y la superficie de ocupación de cada actividad.

En el caso de que el inmueble tenga la condición de solar, por no estar dada de alta en catastro o se encuentre en proceso de alta, deberá indicarse el valor de construcción de la obra total del local.
Fin de la vía administrativa Sí.
Tramitació electrònica AVÍS: Quan realitze la tramitació telemàticament és important que revise habitualment la carpeta spam/no desitjat del seu correu electrònic. És possible que les notificacions s'allotgen en aqueixa carpeta.

Documentació a aportar
Tipus Presentació
Sol·licitud: Instancia Obligatori Ambdós

Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentació Ambdós Ambdós Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
Normativa
Ley Orgánica 4/2001, de 12 de noviembre, reguladora del Derecho de Petición LO 4/2001 Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició.
Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, LO 3/2018 Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Pública L 39/2015 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Ley 7/1985, de 2 de abril, reguladora de las Bases del Régimen Loca L 7/1985 Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.
Ordenanzas Ordenanzas Municipales.
Ver Ordenanzas
Otra Aquella otra normativa que resulte de aplicación al supuesto.

Tramitació presencial
Descarregar
Tramitació telemàtica
Tramitar