Usuari anònim
Connectar
26/09/2024 19:33:26 Ajuntament de Paterna :: Inicio:: Verificación de documentos :: Informació de procediment

Ajuntament de Paterna



Informacions i certificacions urbanístiques



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Descripció SUBVENCIÓ A ASSOCIACIONS DE DONES
Codi SIA
Descripció del procediment L'Àrea d'Inclusió Social, Regidoria d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, de l'Ajuntament de Paterna, té entre els seus objectius estimular i fomentar la participació dels col·lectius que impulsen el desenvolupament de programes i activitats que aquest Ajuntament considera necessari fomentar en nom de l'interés general de la ciutadania de Paterna, establint una política de suport que potencie i facilite el desenvolupament d'aquestes activitats en el municipi, garantint així la seua continuïtat.
Així doncs, l'objecte del present procediment és finançar projectes d'Associacions de Dones, que es complementen i/o suplisquen als que l'Ajuntament té previstos en el seu programa d'actuació, tendents a incrementar la presència de la dona en la nostra societat i fomentar el seu empoderament a través de l'associacionisme en matèria de dona i igualtat i siguen considerats d'utilitat pública, interés social o de promoció d'una finalitat pública i que es desenvolupen dins del terme municipal de Paterna.
Les ajudes que es concedisquen tindran el caràcter de subvenció i es regiran per la citada Llei general de subvencions i el seu reglament de desenvolupament.
Ordenança municipal específica de subvenció a associacions de dones convocatòria 2024.
Forma d'inici Per la persona interessada
Subjecte Associacions
Requisits d'iniciació Podran optar a les subvencions econòmiques les associacions que reunisquen les següents condicions:
1.- Complir els requeriments que es detallen a continuació:
    a)Associacions de dones, degudament constituïdes segons la legislació vigent, amb personalitat jurídica i capacitat d'obrar, que hauran d'estar inscrites necessàriament en el Registre Municipal d'Associacions, havent de ser, almenys, el 90 per 100 de les persones associades dones.
    b)Estar domiciliades a Paterna, i que les seues activitats estiguen destinades a la població del terme municipal de Paterna.
    c)No perseguir fins lucratius ni dependre econòmicament o institucionalment d'entitats lucratives.
    d)Acreditar capacitat, experiència i competència necessàries per a portar a bon terme els projectes.
    e)No estar incursa en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l'art.13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
    f)Estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de Seguretat Social i de les obligacions fiscals a l'Ajuntament de Paterna.
    g)No tindre pendent de justificar cap altra subvenció concedida per l'Ajuntament.

2.- Tramitar les sol·licituds d'acord amb els models establits a aquest efecte en la Seu electrònica municipal, degudament emplenats, i en els terminis marcats, així com aportar la documentació requerida a aquest efecte.
3.- No podran accedir a les convocatòries regulades per la present ordenança les entitats següents:
    a)Aquelles els objectius i els programes del qual estiguen clarament contemplats en les restants convocatòries de l'Ajuntament de Paterna.
    b) Queden excloses d'aquestes subvencions les associacions la subvenció de les quals per a aquest projecte ja figure inclosa en els Pressupostos Municipals amb partida pròpia o tinga conveni de col·laboració singular amb l'Ajuntament.
Termini de presentació 18 d'octubre al 8 de novembre 2023
Lloc de presentació a) Seu Electrònica.
b) Servici d' Informació i Atenció al Ciutadania (SIAC).
c) Qualsevlol altra de les seus que es regulen a l'article 16 de la Llei 39/2015 de 1 d'ocubre de Procediment Administratiu Comú (oficines de correus, PROP, entitats adherides a: finestreta única, ORVE y SIR).

Estan obligats a relacionar-se a través de la Seu Electrònica per a la realització de qualsevol tràmit, almenys:
a) Persones jurídiques
b) Qui exercisca col·legiació obligatòria.
c)Qualsevol altre subjecte dels regulats en l'art. 14 de la Llei 39/2015, d'1 d' octubre, de Procedimient Administratiu Comú (entitats sense personalitat jurídica, empleats/des de les administracions públiques i altres que puguen establir-se).

Documentació Documentació particular de la persona interessada
Termini màxim de resolució i notificació 6 mesos
Òrgan Gestor Àrea D'Inclusió Social
Fin de la vía administrativa Sí.

Documentació a aportar
Tipus Presentació
Sol·licitud: Sol·licitud, d'acord amb el model establit a aquest efecte en la seu electrònica municipal degudament emplenat i en els terminis marcats. Obligatori Ambdós
Memòria del Projecte o Programa: Memòria del Projecte o Programa pel qual se sol·licita subvenció econòmica Obligatori Ambdós
Pressupost detallat de l'activitat o activitats: Pressupost detallat de l'activitat o activitats per la qual se sol·licita subvenció en el qual figuren ingressos i despeses Obligatori Ambdós
Núm. de la targeta d'identificació fiscal.: Núm. de la targeta d'identificació fiscal. Obligatori Ambdós
Certificació de l'Associació: Certificació de l'Associació en la qual conste el nombre total de socis/sòcies; el nombre de sòcies estrangeres i el nombre de sòcies d'entre 18 i 40 anys. Obligatori Ambdós

Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentació Ambdós Ambdós Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
Normativa
Ley Orgánica 4/2001, de 12 de noviembre, reguladora del Derecho de Petición LO 4/2001 Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició.
Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, LO 3/2018 Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
Ley 58/2003, de 17 de diciembre, L 58/2003 Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.
Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Pública L 39/2015 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Ley 7/1985, de 2 de abril, reguladora de las Bases del Régimen Loca L 7/1985 Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.
Ordenanzas Ordenanzas Municipales.
Ver Ordenanzas
Otra Aquella otra normativa que resulte de aplicación al supuesto.

Tramitació presencial
Descarregar
Tramitació telemàtica
Tramitar