Usuari anònim
Connectar
11/05/2024 12:14:15 Ajuntament de Paterna :: Inici :: Informació de procediment

Ajuntament de Paterna



Sol·licitud instal·lacions esportives clubs esportius amb conveni vigent - estiu (juny-juliol-agost)



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònica

Nivell de Modernització 3. Iniciació electrònica

Informació
Descripció SOL·LICITUD INSTAL·LACIONS ESPORTIVES CLUBS ESPORTIUS AMB CONVENI VIGENT - ESTIU (juny-juliol-agost)
Data última actualització 25/052020
Descripció del procediment Sol·licitud d'instal·lacions esportives municipals per part de clubs esportius locals amb conveni de col·laboració vigent per al període de juny, juliol i agost. Hauran d'assenyalar-se les instal·lacions esportives necessàries per a cada període així les necessàries per al campus de tecnificació
Forma d'inici A instàncies de part
Subjecte Persones jurídiques (clubs esportius locals amb conveni de col·laboració vigent)
Termini de presentació Des del 25 de maig de 2020
Documentació Instància de caràcter general
Annex 1: Formulari de sol·licitud (vegeu apartat annexos)
Annex 2: Protocol de seguretat (vegeu apartat annexos)
Tributs Servei gratuït
Òrgan Gestor Àrea d'Esports ? Ajuntament de Paterna
Òrgan que resol Tinència d'Alcaldia de Cultura de l'Esforç i Modernització
Termini màxim de resolució i notificació 6 mesos des de la data de registre de la sol·licitud
Efectes del silenci administratiu Desestimatori.

Art 24 L 39/2015.
En els procediments iniciats a sol•licitud de l'interessat, sense perjudici de la resolució que l'Administració ha de dictar, el venciment del termini màxim sense haver-se notificat resolució expressa, legitima a l'interessat o interessats per a entendre-la estimada per silenci administratiu, excepte en els supòsits en els quals una norma amb rang de llei o una norma de Dret de la Unió Europea o de Dret internacional aplicable a Espanya establisquen el contrari.
El silenci tindrà efecte desestimatori en els procediments relatius a l'exercici del dret de petició, aquells l'estimació dels quals tinguera com a conseqüència que es transferiren al sol•licitant o a tercers facultats relatives al domini públic o al servei públic, impliquen l'exercici d'activitats que puguen danyar el medi ambient i en els procediments de responsabilitat patrimonial de les administracions públiques.
El sentit del silenci també serà desestimatori en els procediments d'impugnació d'actes i disposicions i en els de revisió d'ofici iniciats a sol•licitud dels interessats. No obstant això, quan el recurs d'alçada s'haja interposat contra la desestimació per silenci administratiu d'una sol•licitud pel transcurs del termini, s'entendrà estimat aquest si, arribat el termini de resolució, l'òrgan administratiu competent no dictara i notificara resolució expressa, sempre que no es referisca a les matèries enumerades en el paràgraf anterior d'aquest apartat.
Recursos possibles Recurs de reposició
Fin de la vía administrativa Sí.

Documentació a aportar
Tipus Presentació
Solicitudes: Instancia Obligatori Ambdós
Anexo 1 : Formulario de solicitud Obligatori Ambdós
Anexo 2: Protocolo de seguridad Obligatori Ambdós

Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentació Ambdós Ambdós Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
Normativa
Ley Orgánica 4/2001, de 12 de noviembre, reguladora del Derecho de Petición LO 4/2001 Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del dret de petició.
Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, LO 3/2018 Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Pública L 39/2015 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Ley 7/1985, de 2 de abril, reguladora de las Bases del Régimen Loca L 7/1985 Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.
Ordenanzas Ordenanzas Municipales.
Ver Ordenanzas
Otra Aquella otra normativa que resulte de aplicación al supuesto.

Tramitació presencial
Descarregar
Tramitació telemàtica
Tramitar